علائم هشدار دهنده ناراحتی قلبی

اخبار و قیمت روز لوازم خانگی در شهر بانه

من را در شبكه هاي اجتماعي دنبال كنيد

به طور متوسط یک مرگ در هر 39 ثانیه .در سال 2006 ،81 میلیون فرد در امریکا از بیماری های قلبی- عروقی رنج می بردند .در حال حاضر یک نفر از سه نفر در امریکا دچار بیماری قلبی هستند و 35% از مرگ و میر ها به خاطر این معضل است .در سال 2007 حدود 406351 مرگ در امریکا در اثر حمله قلبی اتفاق افتاد .تقریبا یک مرگ از شش مرگ.اگرچه میزان مرگ و میر از بیماری های قلبی عروقی کمتر شده است ولی شیوع عوامل خطر مخصوصا چاقی و دیابت در سطح نگران کننده ای رو به افزایش است .

چاقی یک عامل خطر بیماری های قلبی است اما بسیاری از بزرگسالان امریکایی از این ارتباط آگاه نیستند و به چاقی به عنوان یک مشکل جدی سلامت نگاه نمیکنند.چاقی یک مسئله مهم بهداشت عمومی است و شیوع آن به طور چشمگیری رو به افزایش است و تاثیر مضر آن بر بسیاری از بیماریهای مزمن از جمله بیماری های قلبی به رسمیت شناخته شده است .علاوه بر چاقی فعالیت بدنی فاکتور قابل تغییر دیگری است که نقش مهمی در ایجاد بیماری های قلبی دارد بنابراین پیشنهاد می شود که فعالیت فیزیکی منظم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد همچنین باعث حفظ وزن سالم هم می شود .طبق مطالعه ای که انجام شد 30 دقیقه فعالیت فیزیکی متوسط در طول روز باعث کاهش خطر بیماری های قلبی می شود .
چندین مکانیسم بیولوژیکی که از طریق آن فعالیت بدنی خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد فرض شده است .نشان داده شده است که فعالیت فیزیکی روتین باعث بهبود کنترل وزن و چاقی می شود همچنین باعث بهبود پروفایل لیپیدی می شود ،سطوح تریگلیسیرید را کاهش می دهد
افزایش لیپوپروتئین با چگالی بالا و کاهش نسبت لیپوپروتئین با چگالی پایین به لیپوپروتئین با چگالی بالا .بنابراین نشان داده شده است که سطح بالایی از فعالیت فیزیکی با کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی در ارتباط است.

نیسفاتین 1 یک پپتید 82 اسید آمینه ای است که اولین بار در سال 2006 توسط  یک  دانشمند ژاپنی کشف شد .مشخص شد که این پپتید در مغز است و از نوکلئوبایندین 2 مشتق شده است .
یک پروتئین جدید که عضوی از سیستم نوراندوکرین است .پیش بینی می شود که 3 محصول پپتید اصلی از نوکلئوبایندین مشتق میشود :نیسفاتین 1،نیسفاتین 2 و نیسفاتین 3  که سه شکل از نیسفاتین هستند و فقط نیسفاتین 1 فرم بیولوژیکی فعال برای محدود کردن غذاست.این پپتید درهسته های هیپوتالاموس از جمله سوپراپتیک ،پاراونتریکولار و قوسی تولید می شود .بیان نیسفاتین 1 در هسته های قوسی تحت شرایط گرسنگی کاهش پیدا می کند .

پروتئین وابسته به آگوتی در هسته های قوسی شکل هیپوتالاموس قرار گرفته است و یک پپتیدی است که روی رفتار خوردن ،هموستاز انرژی و تحریک محور هیپوتالاموس هیپوفیز آدرنال می شود .این پپتید دریافت غذا را افزایش می دهد و یک نقشی را در توازن انرژی و وزن گیری بازی می کند و موجب رهایی هورمون رشد می شود .

چای سبز در چین کشف شد و حاوی کاته چین ،گالاتکاته چین و اپیگالاتکاته چین  گالت است و طی تحقیقات به اثبات رسیده است که چای سبز اثرات سودمندی روی سلامتی و بسیاری از فعالیت های بیولوژیکی دارد که به اپیگالاتکاته چین گالات مربوط است .غیر عادی بودن متابولیسم لیپید یکی از فاکتورهای خطر عمده برای توسعه بیماری های قلبی است که اغلب با چاقی در ارتباط است .طبق مطالعه ای که انجام شد نشان داده شده است که 3 ماه مکمل یاری با چای سبز اثر مثبتی بر روی پروفایل لیپیدی در بیماران چاق داشت و این نتایج می تواند به دلیل عدم جذب کلسترول از رژیم غذایی در حضور پلی فنول های گالاتکاته چین در روده کوچک باشد .

علاوه بر این مطالعات بالینی  نشان داد که اسانس های کرفس و شوید دارای اثر مثبتی روی مراکز اشتها در مغز بوده و موجب وقفه در انتقال حس گرسنگی می گردد.

 

 منبع :

https://drghiasvand.com/diet/diet-for-weight-gain 

 

راهکار رهایی از اندوه و غم

1- دلیل ناراحتی تان را پیدا کنید

گاهی اوقات شناسایی و پذیرفتن علت ناراحتی می تواند کار دشواری باشد. برخی از افراد به دلیل ترس از جدایی و داشتن اعتماد به نفس پایین، در روابط آسیب زا باقی می مانند چون فکر می کنند لیاقت بیشتر از اینها را ندارند. درحالیکه این طرز فکر بسیار غلط، موجب محروم شدن آنها از شادی و زندگی سراسر غم و اندوه می شود.

اولین قدم برای رسیدن به شادی پس از آسیب دیدن این است که بفهمید دلیل ناراحتی تان چیست و ریشه همه چیزهایی که زندگی را به کام تان تلخ کرده است، پیدا کنید.

2- ناراحتی خود را احساس و ابراز کنید

شما باید بدانید که پذیرش احساسات درونی نشانه ی ضعف یا نداشتن غرور نیست. هیچ درست و غلطی در مورد احساسات وجود ندارد و هر انسانی در مواقعی از زندگی با آنها روبرو می شود. پس بجای مخفی کردن احساسات، آنها را بپذیرید و از راه های مختلف ابراز کنید. اگر ناراحت و پریشان هستید، احساسات خود و دلیل آن را روی یک کاغذ بنویسید و بسوزانید! از هر طریقی که می دانید، احساسات تان را تخلیه کنید و در خودتان نریزید.

بقیه راهکار ها اینجاست

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.